Globala projekt
– Upptäck Afrika

Våra mest omfattande globala projekt heter ”My Afrika Volunteers” (Uganda, 11 dagar) och ”Projekt Afrika” (Uganda & Rwanda, 19 dagar). Här jobbar man i nästan ett helt år med förberedelser och väl på plats jobbar vi tillsammans med volontärerna i My Afrika Volunteers, besöker skolor och arbetar på sjukhus – för att nämna några av de många aktiviteterna.

Vi tar oss även tid att utforska och uppleva mycket av det som de båda länderna har att erbjuda. En spännande och lärorik projekttid och en ”resa” i personlig utveckling!

Drönarfoto över New York.

New York & Miami

Följ med på våra globala projekt i USA – där du får en unik inblick i den amerikanska skolmiljön, träffar inspirerande människor och lärare som delar med sig av sin kunskap och erfarenheter. Dessa projekt innefattar besök på välrenommerade universitet, där du får möjlighet att delta i interaktiva workshops och föreläsningar som ger dig en djupare förståelse för det amerikanska utbildningssystemet.

Utöver det akademiska programmet, erbjuder vi även besök på framstående företag i regionen. Dessa besök ger dig en inblick i den amerikanska arbetsmarknaden och företagskulturen, samt möjlighet att nätverka och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Varje projekt varar mellan 9 och 10 dagar, vilket ger dig gott om tid att både lära dig och utforska. Vi ser till att varje dag är fylld med engagerande aktiviteter och unika upplevelser, som ger dig minnen för livet.

Tokyo

Japan är ett land som ständigt fascinerar många med dess unika blandning av tradition och modernitet, en kultur rik på historia och en samhällsstruktur som skiljer sig från många andra. Under vår resa till denna imponerande nation kommer vi att fördjupa oss i dess kulturella arv genom att besöka lokala skolor och företag, där vi får en förstahandsupplevelse av den japanska arbets- och utbildningskulturen.

Utöver de pedagogiska aspekterna av resan, tar vi oss också tid att utforska och uppskatta den japanska kulturen. Denna resa är inte bara en chans att se Japan, utan att uppleva och förstå den på ett djupt och meningsfullt sätt. 

Bild på Tokyo Tower.